Merseyway – Alan Boyson Screen Wall

Deep in the heart of Stockport at the centre of our very own shopping centre – Merseyway.

A pierced concrete relief screen wall surrounds the former Co-op, currently Primark, car park.

The work of Alan Boyson – today the 16th of March 2020 would have been his ninetieth birthday.

I’ve even gone so far as to analyse its structure:

So I went for a walk this morning, as I have on several previous occasions, to take a look around the site – inside and out.

2 thoughts on “Merseyway – Alan Boyson Screen Wall

Leave a Reply to Phil Griffin Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s